Zvonko Šajtegel, dr.vet.med.

Rojen  9. 11. 1978 v Celju, drugače pa sem otroštvo preživel na vasi Zeče pri Slovenskih Konjicah.  Po končani osnovni šoli in uspešno opravljeni maturi na 1. Gimnaziji v Celju, sem se leta 1997 vpisal na študij o katerem sem sanjal že kot otrok: veterino. Diplomiral sem leta 2004. Med študijem sem opravljal priložnostna dela na bližnji veterinarski ambulanti.

Po diplomi sem se zaposlil na veterinarski ambulanti Šantl, kjer sem pridobil največ znanja in izkušenj pri delu na terenu. Po zaposlitvi sem se preselil na Ptuj, kjer sem si ustvaril družino.

Na naši ambulanti se ukvarjam tako z malimi kot tudi z velikimi živalmi. Sem vodja ambulante za male živali. Delovna področja, ki jih pokrivam pri mali praksi so interna medicina, klinična in laboratorijska diagnostika, osnovni in zahtevnejši kirurški posegi in stomatologija. Sem član SZVMŽ.

Večino opravil v mojem delavniku predstavlja delo na terenu z velikimi živalmi.

Sem tudi vodja in izvajalec oddelka DDD (dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija) na naši ambulanti.

Multipraktik pravzaprav.

Najbolj me veseli kirurgija mehkih in trdih tkiv, pri malih in velikih živalih, zato se tudi redno dodatno udeležujem strokovnih predavanj in raznih kirurških delavnic v Sloveniji in v tujini.

Prosti čas, kolikor ga ostane,  preživljam s svojo družino, kolesarim ali uživam v pohodih v gore.